Je bent hier:

Qua tuinonderhoud

Jarenlange ervaring

Bij "Pure Vert" kiest U resoluut voor ervaring en kwaliteit. Door onze uitgebreide kennis in snoei- en maaitechnieken, onze kennis van sproeistoffen en de volledige tuinapotheek, maar ook het verzorgen en vitaal houden van uw planten en gewassen door een uiterst sterke kennis in bemesting, is het onderhoud van uw tuin bij ons in goede handen.

Goed onderhouden en professioneel materiaal 

Ons materiaal is steeds onderworpen aan vele kwaliteitseisen. Zo worden onze machines steeds gecontroleerd of ze goed geslepen zijn en onderhouden worden. Slecht onderhouden materiaal is heel nefast voor het welzijn van uw planten. Zo kunnen botte messen van haagscharen of kettingzagen uw gewassen ernstige schade aanbrengen. Deze wonden zijn dan weer broeihaarden voor bacteriën en ziektes. Bij ons wordt dit heel nauwgezet opgevolgd. 

Onderhoudsschema's

Na een vrijblijvend bezoek bij U thuis, kunnen wij een overzicht maken van het globaal groenonderhoud van uw tuin, die het hele jaarrond dient te gebeuren. Zie het als een kalender met daarop de onderhoudstaken van maand tot maand. Dit biedt het voordeel, als U het onderhoud aan ons wilt uitbesteden, dat U perfect weet in welke periode U ons mag verwachten, dat U perfect weet wat er dient te gebeuren en hoeveel U de werken ongeveer zullen kosten. Dit biedt de klant een overzicht, maar op die manier kunnen wij ook heel vlot alle onderhoudswerken inplannen gedurende een volledig onderhoudsjaar. Indien gewenst kan een onderhoudscontract opgesteld worden.