Je bent hier:
 

Toonaangevend in tuinarchitectuur!

Heldere, krachtige lijnen en stille details die het verschil maken, dat is de kracht van de tuin- en landschapsontwerpen van PURE VERT. Door te experimenteren met duurzame materialen, eigentijdse tuinontwerpen en een rustige beplanting is onze inzet steeds om bijzondere groenprojecten te maken met een persoonlijke touch in compositie, vormen en materialen. Zo ontstaat een tuin die actueel is en past bij uw leefomgeving, maar ook herkenbaar is als een tuin van PURE VERT. Kortom, een tuin waar de klant zich in de toekomst thuis zal voelen.

Vernieuwend en duurzaam voor uw tuin!

Het dynamisch team achter ons ontwerpbureau werkt nauwlettend aan de vernieuwing van materialen en producten en houdt hierbij rekening met de duurzaamheid. Voor elk project zoeken we naar de gepaste materialen: verhardingsmaterialen, beplanting, verlichtingsarmaturen,...

Ieder tuinontwerp is uniek en op maat!

Elk ontwerp wordt vanuit alle oogpunten bekeken: hoe is het perceel georiënteerd, welk soort grond is er aanwezig, zijn er verkavelingsvoorschriften, wat is het budget van de opdrachtgever,… Op deze manier wordt elk project op maat en naar de wensen van de eigenaar gemaakt.