Je bent hier:

 

Zes elementen die wij hoog in ons vaandel dragen...


1) Ieder project, of het nu om bedrijfstuin, dakterras, kleine stadstuin of een parktuin gaat, staat in verbinding met zijn omgeving. De tuin moet in verbinding staan hiermee. Het "thema" van de omgeving vindt U steeds in onze ontwerpen terug.

2) Wij creƫeren voor elke opdrachtgever een functioneel en tijdloos geheel dat de identiteit en gebruikwaarde van de buitenruimte versterkt. Elk project is uniek en wordt met evenveel zorg en aandacht uitgevoerd.

3) Werken met duurzame materialen vinden we van primordiaal belang. Ze doen het project mooi verouderen en verrijken het geheel. Het draagt bij tot een kwaliteitsvolle beleving.

4) Het werken met levende materialen zorgt voor een extra dimensie. Water en planten, bijvoorbeeld, zullen van seizoen tot seizoen, jaar in - jaar uit, veranderen en bijdragen aan een mooie tijdloze evolutie in uw groenproject.

5) Ieder tuinontwerp door ons ontworpen die uiteindelijk ook door ons gerealiseerd wordt, is uniek. Het vertelt een verhaal waar de klant zich in de toekomst thuis in kan voelen.

6) Uw BUDGET is voor ons van primordiaal belang! Vanaf ons eerste gesprek, vragen wij resoluut wat het bedrag is dat U aan een tuin wilt uitgeven. Uw budget is van cruciaal belang, want dit nemen we mee in het volledige tuinontwerpproces. Indien we overgaan tot realisatie, zullen we zorgen voor een feilloze vertaling van het ontwerp met in ons achterhoofd het versleutelde en op maat gemaakte budget.