Je bent hier:

Qua tuinaanleg

Efficiëntie

Onze grootste troef is de feilloze vertaling van het ontwerpplan naar een prachtige realisatie. Indien een potentiële klant reeds een plan heeft laten maken door een collega-tuinarchitect, moet deze klant met zijn tuinplan op zoek naar een externe tuinaannemer die het plan zal uitvoeren. Daar loopt de communicatie en de vertaling van het plan veelal fout. Bij ons valt die barrière weg! Indien wij de realisatie van uw tuin mogen verzorgen, is ons team perfect ingespeeld op het uitvoeren van het opgemaakte plan, zonder misverstanden en verkeerde interpretaties.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreid machinemark heeft een groot voordeel voor uw portemonnee! Indien een niet of minder uitgeruste tuinaannemer uw tuin zal aanleggen, moet hij te vaak beroep doen op materiaal die hij voor volledige dagen moet huren. Bij een volledige tuinrealisatie wordt dat een dure grap. Bij ons worden de machines aangerekend per uur en dat maakt de machinekost gevoelig goedkoper. Het bijkomende voordeel is dat U hierdoor meer budget heeft voor meer kwalitatieve materialen.

Jarenlange ervaring

Met "Pure Vert" werken, is ervaring binnenhalen! Wij staan sterk in materialen- en productkennis, maar ook onze technische kennis inzake ieder deelaspect van de tuinaanleg kent voor ons geen geheimen meer. Onze jarenlange ervaring in het uittekenen en realiseren van totaalprojecten, leidt er toe dat U voor uw tuinproject op uw beide oren mag slapen als het komt op kwaliteit. 

Planning

Vaak horen we van mensen dat zij hun tuin hebben laten aanleggen door een tuinaannemer die nu en dan de tuin eens kwam aanleggen. Een weekje niet, een weekje wel. Soms weken weg blijven en dan nog eens een paar dagen komen. Ik begrijp de frustratie van die mensen. Wij doen daar niet aan mee. Dit zorgt ten eerste voor heel wat spanningen en slechte mond aan mond reclame, ongeacht of het resultaat nu mooi is of niet. Wij, als Pure Vert, vinden planning heel belangrijk. We vinden het correcter te zeggen dat het iets langer zal duren eer we uw tuinrealisatie kunnen inplannen, maar als we komen, werken we af tot het einde. Ik noem dat een GROTE meerwaarde.