Uw Specialist in Tuinaanleg en -onderhoud

Maak kennis met onze specialisaties

Tuinaanleg -  Pure Vert - Tuinaanleg en tuinonderhoud in Woesten - Poperinge

Tuinaanleg

Toonaangevend, vernieuwend en vol enthousiasme!

Ga naar tuinaanleg »
Tuinonderhoud -  Pure Vert - Tuinaanleg en tuinonderhoud in Woesten - Poperinge

Tuinonderhoud

Ons bedrijf beschikt over alle nodige kennis en machines om uw tuin tot in de kleinste puntjes te onderhouden. "Piekfijn" is our middle name!

Ga naar tuinonderhoud »

Pure Vert, gespecialiseerd in tuinaanleg & onderhoud

Contacteer Pure Vert
of bel op
+32 (0)496 71 42 80

WELKOM

Op deze overzichtelijke website, trachten we U, toekomstige klant, te overtuigen van onze passie voor tuinieren. Als tuinaanlegger staan wij in voor een vlekkeloze realisatie van uw tuindromen. Nog nooit zijn tuinen en buitenruimtes zo belangrijk geweest als de dag van vandaag. In een wereld die bijna rusteloos is en waar weinig ruimte is voor ontspanning, is het vaak enkel de tuin nog het rustpunt waar mensen en natuur samenkomen. In onze projecten trachten wij net eventjes anders te zijn.

Meer weten over Pure Vert?

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 7.30 - 18.30u
Zaterdag & zondag: gesloten

Maak een afspraak »

Vrijblijvende afspraak

Had U graag informatie willen inwinnen voor het opmaken van een tuinplan? Of had U graag prijs geweten voor het aanleggen van uw tuin? Of misschien wil U gewoon wel weten wat het kost om een bepaalde fase in uw tuin uit te werken? Bij ons kan U steeds terecht voor een eerste vrijblijvend gesprek. Hiervoor komen wij graag eens tot bij U langs om met U het respectievelijke project eens te doorlopen.