Je bent hier:

Qua tuinarchitectuur

Tuinontwerp op maat

Indien U prijzen vergelijkt tussen verschillende tuinaannemers om de goedkoopste tuinaannemer er uit te pikken, dan moeten we U teleurstellen. Zo werken wij niet! Als U ons contacteert, zullen wij op basis van uw wensen en uw budget een tuinontwerp op maat maken. Wij tekenen enkel tuinontwerpen waar de klant 100% achter staat met alle nodige aanpassingen vandien. Zo'n tekenproces vraagt niet alleen veel tijd en energie, maar is steeds een garantie op het mooiste en duurzaamste resultaat.

Waarom kiezen voor een tuinarchitect?

Vaak zijn de te dure tuinontwerpen een rem om uw tuindromen te realiseren. Tijdens het eerste gesprek krijg ik vaak de opmerking: "Geld die we nu gaan spenderen aan een tuinplan, kan ik beter in een deel van de realisatie steken". Ik begrijp deze reactie, maar zo mag U niet denken. Wij, als tuinarchitecten, denken net dat tikkeltje anders... Met een goed tuinarchitect wint U de kosten van een tuinontwerp terug door een effici├źntere realisatie. Met het bijkomende voordeel dat het resultaat mooier en duurzamer is. Bovendien zijn wij er van overtuigd dat onze gunstige tarieven voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn. Hieronder enkele voordelen van een goed uitgetekend en uitgedacht tuinontwerp die je kosten doet besparen:

-Een tuinontwerp laat U toe uw project te faseren.
-Een tuinontwerp laat U toe een exacte prijsraming te laten opmaken, zonder verrassingen in uw budget op het einde der werken.
-Met een tuinontwerp vermijdt U overbodige kosten in uw realisatie. Zonder tuinontwerp is het 99% zeker dat dit wel het geval zal zijn.
-Onze ontwerptarieven zijn voor iedereen betaalbaar. Vraag in ons contactformulier naar een vrijblijvende offerte.
-Bij realisatie van uw project geven wij een korting van 50% op uw tuinontwerp.
-U weet op voorhand hoe uw tuin er zal uitzien, zowel met 2-dimensionale als 3-dimensionale voorstellingen.
-Een tuin ontworpen door een tuinarchitect biedt een extra meerwaarde aan uw vastgoed.
-Uw tuinontwerp wordt steeds gemaakt met oog op uw BUDGET.

Ieder tuinontwerp is UNIEK

-Onze tuinontwerpen zijn steeds opgemaakt met respect voor de wensen en de eisen van de klant. Ieder tuinontwerp is voor mij uniek. Het vertelt een verhaal waar de klant zich in de toekomst thuis in kan voelen. Bij ons is geen enkele tuin hetzelfde, maar U ziet wel "de signatuur" van de tuinarchitect.