Je bent hier:
 

Stappenplan

Stap 1

Na een eerste telefonische contact wordt een vrijblijvende afspraak met U gemaakt door een tuin- en landschapsarchitect. Tijdens dit gesprek wordt er van gedachten gewisseld over de mogelijkheden die uw tuin biedt en worden persoonlijke wensen uitvoerig besproken. Wij leggen dan ook uitvoerig onze werkwijze aan U uit. Indien er een ontwerpplan, met eventueel optioneel 3D-voorstellingen, van de tuin dient opgemaakt te worden, kan er tijdens deze ontmoeting ook een vaste prijsbepaling afgesproken worden. Op de ontwerpkosten geven we steeds een korting van 50% indien de realisatie van het volledige ontwerpplan door onze firma mag verzorgd worden. 

Stap 2 

Wij komen langs met een eerste ontwerpplan. Indien wenselijk, kan een eventuele eerste aanpassing worden opgemaakt. Hiervoor worden geen extra kosten aangerekend. Na het goedkeuren van het ontwerpplan, wordt het beplantingsplan opgemaakt. Dit laatste plan zit tevens inbegrepen in de afgesproken prijs.

Indien geen ontwerp benodigd is, slaan we stap 2 over. 

Stap 3

Bij akkoord van de klant maken we een prijsraming van het ontwerp uitgewerkt van A tot Z. Hiervoor vragen wij wel een vergoeding van 150€. Een prijsraming van een volledige tuin maken vergt enorm veel werk. Indien wij de werken mogen realiseren, laten wij uiteraard deze kosten vallen. Wij maken evenwel een vrijblijvende prijsraming voor aparte werkzaamheden, bijv. het plaatsen van een omheining of het plaatsen van een zwemvijver, ...

Stap 4

We spreken een datum af en beginnen aan de werken.

Stap 4

We leveren de tuin op zoals afgesproken in de prijsraming.

Stap 5

Indien u dit wenst, kunnen we uw tuin onderhouden doorheen het ganse jaar voor een optimaal genot van uw prachtige tuin.